Listával máris könnyebb
2016. június 13. írta: sportosvillo

Listával máris könnyebb

/letölthető heti tervezővel/

Ha azok közé tartozol, akik állandóan a határidőkkel küzdenek, akik mindig „holnap” fognak valamit elvégezni, akik mindig ügyködnek valamin, de soha nem jutnak előbbre, akkor ideje tervezni.

kisebb.png

Sokan esnek abba a hibába, hogy még a legkisebb feladatból is súlyos terhet gyártanak, amikor az utolsó pillanatig halogatják a teljesítést. Az is gyakori, hogy este döbbenten keresgélnek a hűtőben, mert egész héten nem volt idejük bevásárolni, vagy hogy kedvetlenül méregetik magukat a tükörben, mert már hónapok óta nem sportoltak, mondván, hogy sok a dolguk. Ha ezek már veled is megestek, vedd a kezedbe az irányítást!

Ha előre tervezel, attól még nem leszel unalmas vagy merev. Egészen jó móka este leülni és mondjuk egy inspirálóan színes tervezőben megírni, mik a másnapi teendők. Ilyen tervezőt készíthetsz saját kezűleg, de választhatsz nyomtatható vagy bármilyen digitális változatot is. Aki a telefonjával fekszik és kel, számos planner app közül válogathat, a színes papírok szerelmeseinek pedig íme egy máris nyomtatható verzió.

tervezz.png

innen letöltheted

Ebben a tervezőben lehetőséged van feljegyezni a napi teendőket, az aktuális étrendednek megfelelő ebédet, vezetheted, hogy mennyi vizet iszol, és minden napra beiktathatsz egy kis mozgást is. Fontos, hogy priorizáld a teendőket, azaz állíts fel fontossági sorrendet. Ha valamivel végeztél, bátran húzd vagy pipáld ki, mert ha gyerekesnek tűnik is, igazán jó érzés.

Ha rendszeresen mozogsz, tűzz ki célokat! Meglátod, sokkal vidámabb és motiváltabb leszel ébredéskor, ha tudod, megint egy lépéssel közelebb kerülhetsz az áhított célhoz. Eredményeid követésében pedig nagy segítséget nyújthat egy fitneszalkalmazás, ami a célkitűzéstől függően méri mondjuk a megtett távot, a mozgás közben eltelt időt vagy az elégetett kalóriamennyiséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmozogj.blog.hu/api/trackback/id/tr568806888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása